Om företaget

Svealin är en del av Kinnalin Tapet & Logistik AB.

Organistionsnummer: 556782-3744
Adress: Lyddevägen 17, 511 58 Kinna
Telefon: 0320-303 00

Beställning

Får ni problem med er beställning kan ni antingen maila oss på info@svealin.se eller ringa på 0320 – 303 00, mån-tor kl 9-15 (lunchstängt 12-13). Ha gärna med er beställningsnumret som anges.

Företag har möjlighet att beställa mot faktura genom att ange organisationsnummer och välja ”Faktura” i kassan.

Om ni vill komplettera en tidigare beställning är det viktigt att vi har rätt trycknummer/produktionsnummer för den vara ni redan fått. Kontakta då kundtjänst på info@svealin.se så hjälper vi dig.

Betalningssätt & avgifter

Vi använder oss av Swish, nummer 123 272 66 44, eller kortbetalning för privatkunder och faktura för företagskunder. Företaget som tar emot betalningen heter Kinnalin T o L AB.

Samtliga priser som visas på webbplatsen inkluderar moms. Porto för provbitar ingår.

Provbitar

Om du beställt provbitar så följer en rabattkod med brevet innehållande prover. Denna rabattkod motsvarar värdet på beställningen och kan användas vid beställning ur vårt sortiment via den här webbplatsen.

I nuläget fungerar inte dessa rabattkoder hos våra återförsäljare.

Leveranser

Vi skickar normalt din order inom 3 dagar från beställning. Leverans sker till alla platser inom Sverige. För leverans utomlands, kontakta oss.

Alla försändelser från oss är transportförsäkrade. Vid transportskada, reklamera försändelsen utan dröjsmål till utlämnaren.

Ångerrätt

Enligt lagen om konsumentskydd har du 14 dagars ångerrätt på köpta varor via e-handel.

Vi vill helst få tillbaka varan i obruten förpackning. Är du osäker om färgval eller annat föreslår vi att du beställer provbitar först.

Kom ihåg att återsänd vara sker till egen kostnad och på eget ansvar.

Reklamation

Tapetens utseende skall innehålla effekter som kan misstolkas som fel. Det ska t ex finnas små oregelbundenheter.

För att avgöra vad som är fel eller inte, kontakta kundtjänst på info@svealin.se eller ring på 0320 – 303 00, mån-tor kl 9-15 (lunchstängt 12-13), innan du returnerar en defekt vara. Komplettera gärna med foton, både nära och med perspektiv.

En uppsatt tapet på väggen reklameras endast i undantagsfall eftersom tapeten skall undersökas innan uppsättandet.

Returadress

Kinnalin Tapet och Logistik AB
Lyddevägen 17
511 58 Kinna

Vill du reklamera en vara så skall du kontakta oss på info@kinnalin.se. Ångrar du köp så behöver du inte kontakta oss innan.

Personregister

Kinnalin T o L AB lagrar personuppgifter i ett register.

Uppgifterna, som uppdateras regelbundet, används i syfte att upprätthålla kundrelationen och även för vår egen marknadsföring för att du som kund skall kunna ta del av intressanta erbjudanden.

Du kan när som helst tacka nej till att få sådana erbjudanden och du kan en gång om året kostnadsfritt ta del av personuppgifterna. Upptäcker du att någon uppgift vi har är felaktig ber vi att du antingen sänder oss ett e-mail på info@kinnalin.se eller ringer till oss på 0320-303 00, mån-tor kl 9-15 (lunchstängt 12-13). Din e-mail adress eller andra kontaktuppgifter lämnas aldrig ut till andra företag!